INAPOI
BACK

 

 

 

             

Sunt foalte somnoloasa si dorm mai tot timpul. M-a cam dulut bultica si m-am trezit din 3 in 3 ole. Cica asa au copii mici...colici. Pai cum sa am colici, inca nu am baut coca-colica!

             

Iata-ma din nou...mai mare cu cateva saptamani. Sunt cu mama in plima fotoglafie si suntem ca doua vedete. In fotoglafia a doua sunt cu mamaie, in cea de-a tleia cu bunica si bunicu de la Halmagiu ial in fotoglafia a patla sunt cu tata...Cale este asa de male!

             

Stiti ce am facut de 1 Mai? Nu va va veni sa cledeti...! Am fost in Palcul Lrozelor si am stat doua ole cu mami, tati, mamaie si tataie si Tusica Danica (in plima poza) In cea de-a doua fotoglafie sunt in vizita la Tusica Danica, chial in ziua de Pasti. In fotoglafia a tleia sunt cu Bunica Valeria ial in cea de-a patra dormeam asa ca nu am putut lua palte la friptula de miel.

             

Tot cu mami, cu ochii la tata. In patut ca o pisicutza. A treia fotoglafie este de la plima baitza. Of ce flica mi-a fost! Acum imi place foalte mult! In fotoglafia a patla sunt tot in Parcul Lozelor...ma scuzati, da nu pot sa zic pe L...Palcul Tlandafililor.